> Verkeersregelaars (inclusief opleiding)

Verkeersregelaars (inclusief opleiding)

Basisinformatie

Type traject: 
Leerwerktraject
Functieomschrijving: 
Een gratis opleiding tot verkeersregelaar met baan!

We zoeken verkeersregelaars of kandidaten die hiervoor opgeleid willen worden. Je gaat zelfstandig, dan wel onder leiding van een coördinator verkeer regelend optreden bij wegafzetting, wegwerkzaamheden, calamiteiten en evenementen. Het meeste werk geschiedt tussen 6.00 uur en 20.00 uur doordeweeks.

Zo'n opleiding tot verkeersregelaar of beveiliger met diploma is natuurlijk hartstikke mooi, maar een baan heeft u er nog niet mee. E.T.S. Academy onderscheidt zich met het feit dat alle tijd en energie die u in uw opleiding stopt ook daadwerkelijk resulteert in een baan als verkeersregelaar. Verder is er nog een wezenlijk verschil: een opleiding bij het Bronckhorst Opleidingscentrum kost geld en E.T.S. Academy betaalt de opleiding. Dat hangt natuurlijk samen met het doel van de opleiding. B.O.C. leidt mensen op die uiteindelijk bij elk beveiligingsbedrijf of infrabedrijf in Nederland terecht kunnen komen. E.T.S. Academy betaalt de scholing en investeert in mensen met als doel om hen uiteindelijk in dienst te nemen.

Na een 2 daagse training, doe je examen op het kruispunt onder toeziend oog van de politie. Heb je het examen behaald, wordt de groene pas aangevraagd en kleding aangemeten. Je dient dan ook je VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen. Na ca. 2/3 weken krijg je je pas, waarmee je zelfstandig voor Globe als verkeersregelaar aan de slag mag.

Je werkt bij verkeersafzettingen, evenementen, wegomleggingen etc. Het is een beroep waarbij je veel staat en loopt. Je dient sociaal te zijn, aangezien je communiceert met mensen op straat die niet altijd de goede bedoeling inzien van het oponthoud. Veel afwisseling in projecten, waarbij je de soms alleen werkt, maar ook regelmatig in een team.

Omdat niet alle locaties met openbaar vervoer makkelijk bereikbaar zijn is een rijbewijs vereist en eigen vervoer een grote wens.

 

Aanbieder: 
Globe ism E.T.S. Academy
Situatie van doelgroep: 
Participatiewet
WW
NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)
Starter
Regio: 
Door heel Nederland
Einddatum: 
08/08/2020

Dienstverband

Meer informatie: 

Interesse in dit leerwerktraject? Stuur een email met motivatie en CV naar kandidaten@wsp-mg.nl
Heb je nog vragen? Contactpersoon is Tamara Hekkers, accountmanager van het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland.
Bereikbaar op 06-21397618 of per mail tamara.hekkers@uwv.nl