> Vacatures

Vacatures

In dit leerwerktraject begin je als Belader bij Suez op de locatie in Duiven en krijg je de mogelijkheid om binnen 1 jaar door te groeien naar Chauffeur.

Type traject: Betaald leerwerktraject Situatie van de doelgroep: Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), Starter

Wil jij de regisseur van je eigen loopbaan zijn, ben je niet bang om met je voeten in de klei te staan en ben je bestand tegen het Nederlandse weer? Dan ben jij de leerling die wij zoeken!

Type traject: Betaald leerwerktraject Situatie van de doelgroep: Scholier, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), Starter
Deze vacatures zijn bedoeld voor jongeren tot 25 jaar!

Doe je momenteel een andere opleiding? Wil je switchen van BOL naar BBL? Werk je al een tijdje, al dan niet in de techniek? Kom je direct van school af?
Jouw opleiding wordt betaald en je krijgt meteen salaris.

Type traject: Betaald leerwerktraject Situatie van de doelgroep: Werkend, Scholier, Starter
Schilder worden? Dat kan bij Faber!

Wil jij een nieuwe uitdaging? Een goede toekomst opbouwen in een vak met prima arbeidsvoorwaarden? Een branche erkend certificaat? Word schilder, precies wat jouw toekomst nodig heeft!

Type traject: Leerwerktraject met baangarantie Situatie van de doelgroep: WIA, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), Starter

Heb je altijd al met je handen willen werken, maar is het er nooit van gekomen? Of ben je toe aan een nieuwe stap in je technische carrière? Dit is je kans!

Type traject: Leerwerktraject Situatie van de doelgroep: Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde), Starter

Ben je op zoek naar een betaalde baan en wil je daarvoor goed opgeleid worden zonder zelf kosten te maken? Er zijn volop mogelijkheden.

Type traject: Leerwerktraject Situatie van de doelgroep: WAJONG, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

De werkgever is een landelijke toonaangevende speler in de markt van bedrijfs- wageninrichtingen, met vestigingen in Noord en Zuid Nederland. Door een unieke formule is een compleet leveringsprogramma ontstaan waarvan veel garage/dealerbedrijven en eindgebruikers dankbaar gebruik van maken.

Type traject: Betaald leerwerktraject Situatie van de doelgroep: Scholier, Voortijdig schoolverlater, Participatiewet, WW, NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)

... Branche zoekt vrouw!

Type traject: Leerwerktraject Situatie van de doelgroep: WAJONG, Participatiewet, WW

Wil jij werken als fietsmonteur?

Er is een tekort aan fietstechnici in Nederland. Reden voor fietsfabrikant Gazelle om het heft in eigen handen te nemen en een opleiding voor fietsmonteurs te beginnen. Op 1 september 2018 is de eerste lichting van start gegaan. 

Type traject: Betaald leerwerktraject Situatie van de doelgroep: WAJONG, Participatiewet, WW

Project 'Talent in procestechniek'

Als procesoperator bedien je machines, stelt ze in en transporteert grondstoffen van en naar de machine.
Je gaat werken en leren bij 1 van de 8 procesbedrijven in de regio.

Type traject: Betaald leerwerktraject Situatie van de doelgroep: Participatiewet, WW

Pagina's