> Scalabor ondersteunt je bij de kortste weg naar werk in de Schoonmaak

Scalabor ondersteunt je bij de kortste weg naar werk in de Schoonmaak

Basisinformatie

Type traject: 
Leerwerktraject met behoud van uitkering
Functieomschrijving: 

De schoonmaakbranche is een sector die je veel kansen biedt. Werkgevers in onze regio zitten te springen om goed gekwalificeerd personeel. 
Als je een tijdje uit het arbeidsproces bent geweest, valt het soms niet mee om weer aan de slag te gaan. Scalabor biedt je daarom een traject naar werk in de schoonmaak. Drie maanden lang leer je de fijne kneepjes van het schoonmaakvak in een veilige en rustige omgeving. Ervaren medewerkers begeleiden je daarbij en helpen je om weer in een werkritme te komen. Schoonmaken is een vak en daarbij is een goede opleiding belangrijk. Je volgt bij Scalabor de RAS-basisvakopleiding. Scalabor helpt je bij de voorbereiding op het examen en je sluit de periode af met een erkend diploma. Via Scalabor ga je vervolgens aan het werk bij één van de 7 schoonmaakbedrijven waar Scalabor afspraken mee heeft gemaakt. Voor meer informatie lees onderstaande flyer.

Aanbieder: 
Scalabor ism een opleidingsinstituut en 7 werkgevers in de schoonmaak
Situatie van doelgroep: 
Participatiewet
Regio: 
Midden Gelderland

Dienstverband

Meer informatie: 

Voor meer informatie over dit leerwerktraject, lees bijgaande folder.
Heb je interesse om deel te nemen, maar heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 026-36852222 en vraag naar de afdeling arbeidsontwikkeling. Of bespreek het met jouw contactpersoon van de gemeente en vraag of je hieraan mag deelnemen.
 

Bestand:  PDF icon Scalabor flyer leerwerktraject Schoonmaak.pdf