> Rijksoverheid, werken voor Nederland

Rijksoverheid, werken voor Nederland

Basisinformatie

Type traject: 
Stages, afstudeeropdrachten, traineeships
Functieomschrijving: 
VOOR STARTERS

De belangen en uitdagingen bij de Rijksoverheid zijn groot. Wie hier werkt, werkt voor Nederland. Daarom trainen wij de beste ICT’ers, technici, financials en andere starters om uitdagingen als veiligheid, leefbaarheid, bescherming van persoonsgegevens en cybersecurity aan te gaan. Geef je carrière een kickstart bij de Rijksoverheid.

Stage of afstudeeropdracht

Stagelopen bij de Rijksoverheid? Dat kan. Of je nu een mbo-, hbo-, of wo-opleiding volgt. Je kunt met alle mogelijke opleidingen terecht. Denk aan rechten, finance, administratie, ICT, bestuurskunde of communicatie. De stageduur varieert van een paar weken tot een jaar en je krijgt een stagevergoeding. Met jaarlijks zo’n 5.500 stageplekken bij alle mogelijke rijksorganisaties, zit er vast een stage voor je bij.

Traineeships

De Rijksoverheid heeft verschillende traineeships waar pas afgestudeerde academici met iedere studierichting zich voor kunnen aanmelden. Zet je tanden in maatschappelijke onderwerpen, ga aan de slag op verschillende werkplekken en ontwikkel je tot een breed inzetbare beleids-, staf- of projectmedewerker.

Aanbieder: 
Rijksoverheid
Situatie van doelgroep: 
Starter
Regio: 
Door heel Nederland

Dienstverband

Meer informatie: 

Klik hier voor meer informatie en hoe je kunt reageren.