> Oriëntatiebaan in de Zorg - april 2021

Oriëntatiebaan in de Zorg - april 2021

Basisinformatie

Type traject: 
Betaald leerwerktraject
Functieomschrijving: 

Wil jij graag een nieuwe stap zetten in je carrière en werken in de Thuiszorg?

Maar heb je (nog) geen diploma hiervoor of wil je eerste ontdekken of de thuiszorg ook echt bij jou past? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om je 3 maanden te komen oriënteren.

In een periode van maximaal 3 maanden maak je kennis met het veelzijdige werk in de Thuiszorg. In deze periode loop je mee met een ervaren collega in de wijk en krijg je een beeld van de thuiszorg en onze organisatie. Zo leer je in de praktijk, naast het volgen van een aantal E-learning modules, de vaardigheden die je nodig hebt om zelfstandig ADL zorg te kunnen verlenen (Algemene Dagelijks Levensverrichtingen). Ook ga je tijdens deze oriëntatiefase aan de slag met het maken van een portfolio. Je werkt dan aan verschillende opdrachten die inzicht geven in onder andere jouw competenties, je vaardigheden, je beroepshouding en jouw beroepsethiek.

Er zijn verschillende functiemogelijkheden, op verschillende locaties binnen ons werkgebied (Arnhem, Veluwezoom en De Liemers). Bijvoorbeeld een functie als Medewerker Verzorging, Verzorgende IG of (wijk)verpleegkundige. Voordat de drie maanden zijn afgelopen bespreken we samen hoe je de oriëntatiebaan hebt ervaren, wat je graag hierna wilt doen en welke mogelijkheden wij zien voor jou. Hierin nemen we natuurlijk ook de beoordeling van jouw portfolio mee. De praktijkbegeleider begeleidt je en heeft gedurende de drie maanden op verschillende momenten een begeleidingsgesprek met jou. Aan het einde van de periode is er een evaluatiegesprek. Wil je na de oriëntatieperiode een BBL-opleiding volgen om je te kwalificeren als zorgprofessional dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

  • Je beschikt over een MBO diploma, minimaal MBO 2
  • Je hebt affiniteit met de zorg en met ouderen
  • Je hebt een collegiale en flexibele instelling en houdt van zelfstandig werken
  • Je bent bereid om in jezelf te investeren
  • Je hebt een rijbewijs en een auto

Arbeidstijd: 16 -24 uur per week

Aanbieder: 
Een Thuiszorgorganisatie in Arnhem ism het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland
Situatie van doelgroep: 
Participatiewet
WW
NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)
Regio: 
Midden Gelderland
Einddatum: 
23/01/2021

Dienstverband

Meer informatie: 

 

Heb je interesse, maar wil je eerst meer informatie? Stuur een mail naar kandidaten@wsp-mg.nl  Er wordt dan contact met je opgenomen.

Direct solliciteren? Mail dan motivatie met CV naar kandidaten@wsp-mg.nl onder vermelding van vacaturenummer 3229320.