> Opleiding voor (junior) Java Developer

Opleiding voor (junior) Java Developer

Basisinformatie

Type traject: 
Leerwerktraject
Functieomschrijving: 

Sta jij klaar om vernieuwende IT-oplossingen te implementeren?
Voel jij je als een vis in het water in een internationale organisatie met meer dan 1000 IT-specialisten? Bij jij de volgende collega die onderhoud verricht voor de gehele logistieke inrichting? OF BEN JE EVENTUEEL BEREID EEN OPLEIDING TE VOLGEN? Lees dan verder.

Dit doe je samen met een team van zo’n 40 technische specialisten, zoals PLC-Engineers, Software Engineers en Teamleiders Maintenance. Als (junior) Java Developer ben je medeverantwoordelijk voor het programmeren van het Warehouse Controle System, WAMAS®️, het kloppend hart van het intralogistieke proces. 

Als (junior) Java Developer werk je aan een optimale inrichting van het WAMAS®️ (WCS) systeem op de locatie van een groot online-webshop. WAMAS®️ is een zelf ontwikkelde logistieke software, om de processen van de klanten te ondersteunen. Het WAMAS®️ systeem is onder andere gekoppeld aan het state-of the-art dashboard tool.

Je ontwikkelt in een team de software voor modules binnen het WAMAS®️ raamwerk. Je houdt zowel rekening met strategische, lange termijn oplossingen als het optimaliseren van de dagelijkse operatie. Uiteraard werk je veel samen met de Scrum-teams van de opdrachtgever. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het maken van probleemanalyses, verzorgen van de applicatie-ondersteuning en het testen van wijzigingsverzoeken. Ook draag je zorg voor de in bedrijfstelling en productieondersteuning van wijzigingsverzoeken.

  • Je hebt affiniteit met logistieke processen
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in het Nederlands en Engels
  • Je bent pragmatisch ingesteld en zoekt naar oplossingen, ook als je nog niet beschikt over alle informatie
  • Je beschikt over HBO-werk- en denkniveau en hebt een opleiding gevolgd in de richting van IT, of je hebt grote affiniteit/kennis van IT en bent bereid om een opleiding te volgen
  • Je wilt je ontwikkelen naar Java Developer, ervaring met Java Enterprise Edition (EE) is een groot pluspunt
  • Je beschikt over goed cijfermatig inzicht en goede analytische capaciteiten

We willen kandidaten die interesse hebben, een leerwerktraject aanbieden. Dit wordt maatwerk en per kandidaat bekeken.

Werklocatie: een grote online webshop in Nederland

 

 

Aanbieder: 
Bedrijf voor magazijninrichtingen in Arnhem ism het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland
Situatie van doelgroep: 
Participatiewet
WW
Regio: 
Midden Gelderland
Einddatum: 
22/09/2020

Dienstverband

Meer informatie: 

Arbeidscontract 38 tot 40 uur per week. Belangstelling voor dit leerwerktraject? Mail uw CV met korte motivatie naar kandidaten@wsp-mg.nl

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Nuray Karabacak, accountmanager van het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland, tel 06-21163393.