> De Leerwerkloketten blijven voor iedereen bereikbaar

De Leerwerkloketten blijven voor iedereen bereikbaar

leerwerkloketten bereikbaar

Vanwege het coronavirus zijn de Leerwerkloketten voorlopig gesloten, maar dat betekent niet dat onze dienstverlening stopt. Werkenden, werkzoekenden, scholieren en werkgevers met vragen over scholing en loopbaan kunnen nog steeds bij het Leerwerkloket terecht. Met 35 Leerwerkloketten in Nederland, zit er altijd wel één bij jou in de buurt. Ieder Leerwerkloket heeft een eigen, regionale website. Een overzicht daarvan vind je hier. Op deze sites vind je informatie over leren en werken in jouw regio, openingstijden en contactgegevens.

We kunnen op dit moment niet fysiek bij elkaar zitten, maar er zijn genoeg alternatieven. De Leerwerkloketten proberen zo flexibel mogelijk te zijn met het inplannen van afspraken. We kunnen skypen, bellen, appen en mailen. En als je nou weinig tijd hebt omdat je overdag heel druk bent met de kinderen, dan zoeken we samen naar een tijdstip waarop het wel uitkomt. Wij werken ook vanuit huis en onze kinderen zijn ook thuis. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en we moeten allemaal flexibel zijn.

Wil je graag aan het werk, van baan wisselen of beter worden in je werk? Kijk dan eerst op onze nieuwe pagina 'Aan de slag met je loopbaan'. Daar bieden we een deel van onze dienstverlening digitaal aan. Je kunt er ontdekken wat je kunt, welke baan bij je past en hoe je leren en werken kunt combineren.

Ben je niet zo handig met computers of vind je het gewoon prettiger om iemand te spreken, neem dan direct contact op met het Leerwerkloket in jouw regio. Contactgegevens en vind je hier