> Werkgever

Werkgever

 

 

 

 

 

Investeren in kennis van medewerkers loont!

Uw bedrijf is voortdurend in ontwikkeling. U heeft behoefte aan vakbekwaam personeel. U overweegt misschien om iemand binnen uw bedrijf op te leiden. De overheid stimuleert een leven lang leren ook op de werkvloer. De overheid biedt financiële regelingen om werknemers binnen uw bedrijf op te leiden en om leerlingen binnen uw bedrijf op te leiden. Terug naar de schoolbanken is lang niet altijd nodig. Een maatwerkopleiding op de werkplek behoort tot de mogelijkheden. Welke financiele mogelijkheden hebt u als erkend leerbedrijf om stages (BOL) en leerbanen (BBL) te behouden? S-BB bracht ze voor u in kaart.

Als u als bedrijf mensen met een beperking aan de slag wilt helpen, dan is hier een handig overzicht voor u als werkgever om te kijken wat er allemaal beschikbaar is aan regelingen en welke stappen u hierin kunt nemen.

De adviseurs van het leerwerkloket zijn de schakel en specialist op de onderwijs- en arbeidsmarkt in Midden Gelderland. Zij hebben de beschikking over verschillende instrumenten en een breed netwerk dat ze inzetten bij het vinden van een antwoord op de vraag. In verband met de coronacrisis vinden er geen fysieke afspraken plaats, maar de oriënterende gesprekken waarin we kijken naar wat iemand zou willen en of dat zou kunnen en hoe dat zou kunnen worden aangepakt, op de korte of wat langere termijn, gaan gewoon door. Als werkgever kunt u uw personeel attenderen op onze ondersteuning bij het zoeken naar mogelijke bij- of omscholing.

NIEUW: we zijn begin 2020 gestart met de oriëntatiecarrousels, doet u mee? En zet u de deur open voor onbekend talent?
Voor meer informatie zie de flyer, gelinkt aan onderstaande afbeelding.
 

 

ERVARINGSVERHALEN

    

 

HANDIGE WEBSITES