> Leren en werken als Software Ontwikkelaar!

Leren en werken als Software Ontwikkelaar!

Basisinformatie

Type traject: 
Betaald leerwerktraject
Functieomschrijving: 

Dit leerwerktraject bestaat uit het ontwikkelen van software met impact, dus software die bijdraagt aan een betere samenleving.
In dit geval werkt de projectgroep van 10 kandidaten voor een nieuw software initiatief met en duurzame impact op mens, maatschappij of milieu.

Voor wie?

  • Je heb affiniteit met de ICT. Je hebt ervaring binnen de ICT (software development) of je hebt op zelfstandige basis ervaring met development opgebouwd. Concrete werkervaring is dus niet perse relevant. Een technische opleiding is een pre maar geen vereiste.
  • Intrinsieke motivatie. Je bent sterk gemotiveerd om je eigen carrière in de ICT te willen opbouwen of voortzetten en wilt hier energie in stoppen. Het uitgangspunt is zelfstandig programmeren en leren. Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen leercurve.
  • Mindset. Er wordt een actieve houding van je erwacht en zin om met het projectteam de klus te klaren. Zelfstandigheid en enthousiasme zijn kwaliteiten die hierbij nodig zijn. Je bent jong van geest en beschikt over flexibiliteit. Jouw communicatieve vaardigheden zijn voldoende om samen te werken in een groep.
  • Leervermogen. Je beschikt over de kwaliteiten om technische concepten op verschillende abstractie niveaus te begrijpen. Een gezond stel hersenen en technische affiniteit is voldoende.
  • Laptop. Je moet in het bezit zijn van een eigen laptop. Wanneer dit niet het geval is moet hiervan melding worden gemaakt zodat de project coördinatie naar een oplossing kan zoeken.

Wat zijn onze projectdoelen?

Doel 1: Ontwikkelen en professionaliseren van het engineering niveau van werkzoekenden door praktijkervaring, opleiding, kennisdeling en samenwerken met elkaar en met professionals uit het bedrijfsleven. Kandidaten behalen certificaten in PSM1 en 2 certificaten van het Microsoft MCSD. (MCSA)
Doel 2: Realiseren van een software project met een duurzame impact.
Doel 3: Plaatsen van deelnemers bij bedrijven.

Wat vragen wij van jou?

  • MBO/HBO werk- en denk niveau.
  • Ervaring binnen de ICT óf hebt zelfstandig kennis gemaakt met software ontwikkeling.
  • Een grote dosis motivatie om je carrière voort te zetten in de ICT.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel voor je leercurve.
  • Zin om met het projectteam klussen te klaren.
Aanbieder: 
Een ICT werkgever ism het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland
Situatie van doelgroep: 
Participatiewet
WW
Regio: 
Midden Gelderland
Einddatum: 
31/10/2019

Dienstverband

Meer informatie: 

Heb je interesse, wacht niet maar bel zo snel mogelijk naar Marloes Bodde van het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland 06-52874747 of mail naar m.bodde@wsp-mg.nl