> Interesse in een opleidingstraject als Software Tester met baangarantie?

Interesse in een opleidingstraject als Software Tester met baangarantie?

Basisinformatie

Type traject: 
Betaald leerwerktraject
Functieomschrijving: 

Specialized Brains in Duiven biedt de mogelijkheid om opgeleid te worden tot gecertificeerd softwaretester met baangarantie.
Voor kandidaten met een wajong uitkering is er een overeenkomst met het UWV. Voor Participatiewet kandidaten (bijstand) moet er overlegd worden met de uitkerende instantie (gemeente).

Wat houdt het werk in?

Je wordt in 6 maanden, in een groep van ongeveer 4 mensen, opgeleid tot Software Tester. Belangrijk kenmerk van de opleiding is dat er veel geoefend en herhaald wordt. De opleiding wordt afgesloten met een examen en als je slaagt dan krijg je een branche erkend certificaat en ben je Software Test Engineer. Daarna volgt een stageperiode van 6 maanden. In deze periode breng je het geleerde in de praktijk. Als je niet geslaagd was voor het eerste examen dan krijg je in de stageperiode een herkansing. Tijdens de opleiding en de stageperiode behoud je de Wajong uitkering of de uitkering die je krijgt via de gemeente. Iedereen die geslaagd is voor het examen krijgt na de stageperiode een halfjaarcontract en gaat websites, bedrijfsapplicaties of apps testen voor onze opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zijn andere bedrijven waar jij zelf niet naar toe gaat. Het testen doe je bij Specialized Brains ICT samen met je collega’s die je dagelijks ziet in je vertrouwde omgeving. De Test Managers verzorgen de communicatie tussen jou en de opdrachtgevers. Een werkweek bij Specialized Brains ICT beslaat 4 dagen van 7 uur.

  • Woonachtig op bereisbare afstand
  • Wajong of P-wet achtergrond
  • Je kunt Engels lezen, begrijpen en schrijven
  • Minimaal MBO-4 niveau

In januari 2020 gaat er een nieuwe groep starten!

Aanbieder: 
Specialised Brains ism het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland
Situatie van doelgroep: 
WAJONG
Participatiewet
WW
Regio: 
Midden Gelderland
Einddatum: 
15/01/2020

Dienstverband

Meer informatie: 

Heb je belangstelling, neem zo snel mogelijk contact op met Marly Bok van het Werkgeversservicepunt. Zij kan je meer informatie geven en als je geschikt bent voor dit leerwerktraject in contact brengen met Specialised Brains. Mail naar m.bok@wsp-mg.nl