> Interesse in driejarige opleiding Maatschappelijke Zorg en Ervaringsdeskundigheid?

Interesse in driejarige opleiding Maatschappelijke Zorg en Ervaringsdeskundigheid?

Basisinformatie

Type traject: 
Betaald leerwerktraject
Functieomschrijving: 

BBL-4 Ervaringsdeskundige GGZ: ben jij de enthousiaste teamplayer die wij zoeken en heb jij ervaringskennis in de GGZ? Ben jij klantgericht en word jij er blij van als een cliënt stappen zet in zijn of haar herstel? Dan bieden wij je een opleidingsplaats aan in één van onze zelforganiserende teams. De driejarige opleiding Maatschappelijke Zorg en ervaringsdeskundigheid (MBO4) bij Rijnijssel start 7 februari 2020 en leidt je op tot persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen of agogische medewerker GGZ met het certificaat van ervaringsdeskundige.  

Wat vragen wij van jou?

  • Voor deze functie zijn we op zoek naar mensen die zelf ervaring hebben in de GGZ en het reflectievermogen bezitten om deze ervaring waar nodig in te zetten ter ondersteuning van cliënten.
  • Je bent leergierig, hebt een proactieve houding en je beschikt over communicatieve vaardigheden, waardoor je fijngevoeligheden bespreekbaar kunt maken.
  • Daarnaast kan je goed inspelen op de behoeften van cliënten en hun naasten en vind je het leuk om samen te werken in een zelforganiserend team.
  • Om met een MBO-4 opleiding te starten heb je een passende vooropleiding nodig (bv vmbo, mavo of MBO 4). Heb je deze niet, dan kan middels een instaptoets worden gekeken of het opleidingsniveau passend is.
  • Daarnaast  moet je beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever de kosten voor het aanvragen ervan.
  • De eerste drie maanden werk je boventallig (met behoud van uitkering, vraag van tevoren toestemming aan je werkcoach/consulent)

Wat bieden wij jou?

  • Je ontvangt een Leer-/arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie de duur van 1 jaar. Onze intentie is om deze te verlengen voor de duur van de studie.
  • We vergoeden het collegegeld en de studiematerialen, daarnaast krijg je 6 uren betaald om te studeren.
Aanbieder: 
GGZ-instelling ism het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland
Situatie van doelgroep: 
Participatiewet
WW
Regio: 
Midden Gelderland
Einddatum: 
15/09/2019

Dienstverband

Meer informatie: 

Belangstelling? Reageer dan snel door CV en korte motivatie te sturen naar Filiz Otag van het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland. Mailadres is kandidaten@wsp-mg.nl