> Gezocht: zij-instromer in de Ouderenzorg

Gezocht: zij-instromer in de Ouderenzorg

Basisinformatie

Type traject: 
Betaald leerwerktraject
Functieomschrijving: 

De Attent Zorg Groep biedt wonen met zorg en behandeling, kleinschalig georganiseerde zorg en thuiszorg. Er zijn locaties in Arnhem, Elst, Velp, Rheden, Dieren en Doesburg. We zijn de grootste aanbieder voor onder andere geriatrische revalidatie, gerontopsychiatrie, somatiek en psychgeriatrie.

Als Attent Zorg Groep werken we samen met het Rijn IJssel college voor de opleiding Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG) en met het Astrum college voor het 2 jarig zij-instroomtraject voor dubbelkwalificatie VIG/Maatschappelijke Zorg (MZ). Welk opleidingstraject je kunt volgen en met welke duur is maatwerk, afgestemd op jouw ervaring, je diploma’s en vooropleiding (1 ½- , 2- of 3-jarig). We kijken in overleg met jou welke leerwerkplek in onze organisatie het beste aansluit bij jou. Tevens biedt ons beroepspraktijkvormingsplan de mogelijkheid om je tijdens de opleiding ook te oriënteren op andere cliëntgroepen. Je krijgt persoonlijke begeleiding op de werkplek door een vaste gecertificeerde, werkbegeleider. Je leert hoe je zorg kunt verlenen, afgestemd op de wensen en behoeften en mogelijkheden van de cliënt. Je leert hoe je de cliënt kunt ondersteunen bij het voeren van de eigen regie over zijn of haar leven en hoe je hier de omgeving van de cliënt bij betrekt. Je leert hoe je optimaal kunt samenwerken in het professionele netwerk van collega’s. We verwachten van je dat je onregelmatig kunt en wilt werken.

BBL=leren en werken tegelijkertijd: 24 uur ben je aan het werk en een studiebelasting van 8 uur . Wij als werkgever bieden een betaalde leerarbeidsovereenkomst van circa 27 uur ( dit is dus inclusief 3 doorbetaalde lesuren). Om in aanmerking te komen beschik je over één van de volgende diploma’s:

  • Minimaal VMBO-kader Beroepsgerichte leerweg, of een vergelijkbaar of hoger diploma
  • Een oud diploma in de zorg bijvoorbeeld MDGO-VZ, bejaardenverzorgende, ziekenverzorgende zonder applicatie
  • Helpende zorg of en welzijn niveau 2
  • Een MZ diploma niveau 3 of 4 of oud diploma activiteitenbegeleiding
  • Een ander MBO3 diploma

 

Aanbieder: 
Attent Zorg Groep ism het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland
Situatie van doelgroep: 
Werkend
Participatiewet
WW
NUG (Niet-UitkeringsGerechtigde)
Regio: 
Midden Gelderland
Einddatum: 
17/10/2019

Dienstverband

Meer informatie: 

De voorselectie van dit leerwerktraject loopt via het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland. Solliciteren kan door een actuele CV en motivatiebrief te mailen naar kandidaten@wsp-mg.nl . Heb je eerst nog behoefte aan extra informatie, bel dan naar accountmanager Gerrald Suurd 06-52169854.