> Fietstechnicus Bikeflex

Fietstechnicus Bikeflex

Basisinformatie

Type traject: 
Leerwerktraject
Functieomschrijving: 

Hier voer je de volgende werkzaamheden uit: het rijklaar maken van fietsen van alle bekende merken zoals Batavus, Gazelle, Giant, KogaMiyata, Trek, Cube, Scott etc. In ontvangst nemen van te repareren fietsen. Uitvoeren van reguliere servicebeurten. Het zorgdragen voor de meest voorkomende reparaties.

De belangrijkste toelatingseis is: passie voor fietsen en de fietsenbranche en beschikken over technische ervaring! Er wordt van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Tevens beschik je over doorzettingsvermogen, bent proactief, flexibel, sociaal vaardig en resultaatgericht.

De opleiding is als volgt opgebouwd: 8 weken theorie om de benodigde kwalificatie tot (basis) fietstechnicus te behalen en vervolgens 8 weken praktijk (proefplaatsing met behoud van uitkering). De opleiding vindt plaats in Uden of Zeist.

Aanbieder: 
Bikeflex in samenwerking met het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland
Situatie van doelgroep: 
Participatiewet
WW
Regio: 
Midden Gelderland

Dienstverband

Meer informatie: 

Let op: het UWV heeft al een samenwerkingsovereenkomst met Bikeflex, heb je een WW-uitkering overleg dan met de werkcoach van het UWV. Heb je een PW-uitkering, vraag dan toestemming van de consulent Werk van de gemeente om aan dit leerwerktraject mee te mogen doen.

Informatie is te verkrijgen bij Nico Veerman van het Werkgeversservicepunt, telefoon 06-15349910 of mail n.veerman@wsp-mg.nl