> Contact

Contact

Leerwerkloket Midden Gelderland is dé plek waar iedereen terecht kan met vragen over Leren en Werken - omdat iedereen de kans moet krijgen om mee te doen en zich te ontwikkelen! 

We geven (kosteloos), onafhankelijk advies op maat over competenties, capaciteiten, (leer)banen, scholingstrajecten, de arbeidsmarkt, scholingsbudgetten en netwerken. We helpen in de zoektocht. We zijn er voor alle inwoners die woonachtig zijn in de regio Midden Gelderland, maar ook voor werknemers en werkgevers met vragen over scholing, scholingsbudgetten of vragen over laaggeletterdheid en taal op de werkvloer. 

Normaal gesproken is er iedere dinsdag en donderdag een inloopspreekuur van 12.30 tot 16.30 uur op het Werkplein in Arnhem. IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS IS ER TIJDELIJK GEEN INLOOPSPREEKUUR; ONS INLOOPSPREEKUUR SCHORTEN WE VOLGENS DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM OP. Wij zijn per mail en telefonisch wel goed bereikbaar en gaan graag met u in gesprek. Ook in deze tijd kunnen wij met u kijken welke mogelijkheden met betrekking tot leren en werken er zijn op korte en lange termijn.

Wilt u zich oriënteren, ga dan hier aan de slag met uw loopbaan. Wilt u graag individueel advies, dan zijn we natuurlijk telefonisch en per mail bereikbaar.
 

  Inloopspreekuur
  Boulevard Heuvelink 4a
        6828 KP Arnhem 
        (gebouw Werkplein)
 
  Algemeen mailadres:

middengelderland@leerwerkloket.nl

  Telefoon/voicemail/persoonlijke mailadressen: 

U kunt ook het onderstaande formulier gebruiken. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.